Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - öreg witcher nem vén witcher

|

Bár a különböző kiskapuknak hála már itthon is hatalmas őrület a Pokémon GO, sokan nem zsebre tenni szeretnék a játékbeli szörnyeket, amiket megtalálnak.

Hirdetés

Ismét hétfő, ami szokás szerint azt is jelenti, hogy ideje megnéznünk a heti játékeladási toplistát, azaz hogy mi jót vásároltak a magyar gamerek az 576 KByte adatai alapján. Ezekből például azt is megtudhatjuk, hogy sokan nem várják meg a Witcher 3 teljes kiadását, ami nem meglepő: a játék most nagyon kedvezményes áron kapható.

Olyannyira sokan, hogy a csak az alapjátékot tartalmazó dobozos kiadást ismét a tízes lista tetején találjuk, megelőzve az Overwatch és az új LEGO Star Wars kettősét. A lista hátsó traktusaiban akad néhány kisebb meglepetést jelentő cím is, amik közül az egyik a Call of Duty sorozat állapotáról fest nem feltétlenül hízelgő képet. Ugyanis hiába jelent meg azóta három epizód, az eheti listára a 2012-es Black Ops II került fel.

Új játékok

1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Overwatch
3. LEGO Star Wars: The Force Awakens
4. Rainbow Six Siege
5. DOOM
6. Grand Theft Auto V
7. Assassin's Creed Syndicate
8. Call of Duty: Black Ops II
9. Tom Clancy's The Division
10. FIFA 16

A használt játékok között ezúttal is a megszokott franchise-ok taroltak, kivéve az Assassin's Creed-játékokat, amik meglepő módon hiányoznak ebből a top 10-ből. Úgy tűnik, annál inkább hiányzik viszont a Dragon Age-sorozat a rajongóknak, ugyanis látszólag a semmiből tűnt fel a listán a 2014-es Inquisition, méghozzá a negyedik helyen.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Far Cry 3
3. FIFA 15
4. Dragon Age Inquisition
5. Minecraft
6. Far Cry Primal
7. Call of Duty: Black Ops III
8. FIFA 16
9. Far Cry 4
10. Battlefield Hardline

Ti mivel bővítettétek a gyűjteményetek manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)