Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezzel próbáljuk túlélni a hőséget itthon

|

Már látszik a fény az alagút végén, de ezen a héten még egy, az uborkaszezon állapotait tükröző játékeladási toplistával jelentkezünk.

Hirdetés

Még mindig az év azon szakaszában járunk, amikor alig akad dobozos játékmegjelenés, így talán kiszúrhatunk néhány olyan játékot az 576 KByte adatai alapján összeállított játékeladási toplistán, amiket nem csak az újdonság varázsa miatt választanak a magyar gamerek.

Így a The Witcher 3: Wild Hunt sem érdemtelenül zárt újabb hetet az új játékok tíz legjobbját összesítő sor elején, amihez persze hozzájárul az is, hogy  az alapjáték még mindig elég kedvező áron kapható. Főleg sok vetélytárshoz, így például a második helyet megszerző Grand Theft Auto V-höz képest. A rajongók számára talán keserédes látni, hogy szintén csak egy heti akció alkalmával küzdötte vissza magát a top 10-be a Mirror's Edge Catalyst is, aminek a folyamatos izgalmait elég jól ellenpontozza az egy hellyel előrébb végző Euro Truck Simulator 2.

Új játékok

1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Grand Theft Auto V
3. Overwatch
4. LEGO Star Wars: The Force Awakens
5. Rainbow Six: Siege
6. Euro Truck Simulator 2
7. Mirror's Edge Catalyst
8. Call of Duty: Black Ops III
9. Star Wars Battlefront
10. LEGO Jurassic World

A használt játékok közül vannak címek, amik feltűnését könnyebb megérteni a legjobb tíz között, míg másokra egy fokkal nehezebb magyarázatot találni. Így például a Watch Dogs negyedik helyét betudhatjuk a közelgő folytatás hatásának, de a Max Payne 3 esetében semmi hasonlóról nem beszélhetünk.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Minecraft
3. FIFA 16
4. Watch Dogs
5. Pro Evolution Soccer 2016
6. Far Cry 3
7. Max Payne 3
8. Need for Speed
9. Tomb Raider
10. Assassin's Creed III

Nektek okozott meglepetést valamelyik játék jó szereplése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)