Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - rocksztárnak áll a világ

|

Sikerült megtörni a Witcher 3 egyeduralmát a magyar eladási toplistán, a múlt hét egyértelmű nyertese pedig a Grand Theft Auto V volt egy rég nem látott sikerrel.

Hirdetés

Bár a No Man's Sky dobozos változata csak PS4-en érkezik Magyarországra, így is elég valószínű, hogy a jövő heti toplista tetején csücsül majd a Hello Games játéka. Addig viszont még egy hetet élvezhettek a reflektorfényben és az 576 KByte adatai alapján összeállt játékeladási toplista élén az elmúlt évek sikerjátékai.

A játékosok bizalmát ezúttal a Grand Theft Auto V nyerte el a legtöbbször, míg a több hétig az első helyen tanyázó Witcher 3: Wild Hunt a dobogó harmadik helyére csúszott vissza. Nem tudom, hogy a múlt hét végén megtartott MineShownak van-e köze a jelenséghez, mindenesetre a Minecraft került ezúttal a második helyre. A jövő héten kiderül, hogy csak egyszeri fellángolásról, van szó, vagy ismét komoly sikersorozatba kezd a Mojang játéka.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Minecraft
3. The Witcher 3: Wild Hunt
4. Rainbow Six Siege
5. LEGO Star Wars: The Force Awakens
6. Euro Truck Simulator 2
7. Uncharted 4: A Thief's End
8. Need for Speed
9. Call of Duty: Black Ops III
10. Mortal Kombat X

A GTA V azt a ritkán látott sikert is elérte, hogy az új játékok mellett a használt példányok között is ebből a címből fogyott a legtöbb. Erre egyébként legutóbb is a Rockstar játéka volt képes, amit ezen a héten egy másik sandbox jellegű cím, a Watch Dogs követett. A gyakran több helyezést is besöprő Assassin's Creed és Call of Duty sorozatok ezúttal csak egy-egy helyet szereztek a toplistán, de a FIFA továbbra is megtartott három pozíciót.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Watch Dogs
3. FIFA 14
4. Assassin's Creed IV: Black Flag
5. FIFA 15
6. Star Wars: The Force Unleashed
7. Call of Duty: Black Ops II
8. Battlefield 4
9. FIFA 16
10. Mortal Kombat X

Ti melyik játékmegjelenést várjátok éppen a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)