Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - sok felfedező van itthon

|

Bár sokan morgolódtak és jó néhányan csalódtak is a No Man's Skyban, a hazai eladási toplistán is kifejezetten jól teljesített a világűr felfedezését a középpontba állító játék.

Hirdetés

Bár a No Man's Sky sokak szemében örök ígéret marad, amihez a Hello Games teljesítménye soha nem érhet fel, nem kevés boldog felfedező van, akik elégedettek a végeredménnyel. Ez meglátszik a nemzetközi eladásokon és az 576 KByte adatai alapján összeállt heti toplistán is.

Bár nem söpörte be a játék a hét legjobban fogyó új játékának járó elismeréseket, ez köszönhető annak is, hogy dobozosan csak a PS4-es verzió jelent meg, így a PC-s eladások nem járultak hozzá ehhez a statisztikához. Így a No Man's Sky a harmadik helyet foglalta el a Witcher 3 és a GTA V mögött. A Rainbow Six Siege iránti megújult érdeklődés sem csak a játékosok számában, hanem itt is megmutatkozott, az FPS ugyanis a hatodik legjobban fogyó játék volt a múlt héten.

Új játékok

1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Grand Theft Auto V
3. No Man's Sky
4. Minecraft
5. LEGO Star Wars: The Force Awakens
6. Rainbow Six Siege
7. Call of Duty: Black Ops II
8. Uncharted 4: A Thief's End
9. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2
10. Mortal Kombat X

Habár az új példányoknál elvesztette vezető helyét a Grand Theft Auto V, a használt játékoknál megtartotta a múlt heti elsőségét a három bűnöző kalandja. Sokan kezdtek bele a Destinybe is még a Rise of Iron megjelenése előtt, így az ötödik legjobban fogyó használt játékká téve a Bungie játékát, de a minél jobb loot megszállottjai a Diablo III konzolos kiadását is a kilencedik helyre tornászták fel.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Battlefield 4
3. FIFA 15
4. Watch Dogs
5. Destiny
6. The Witcher 3: Wild Hunt
7. Assassin's Creed IV: Black Flag
8. Call of Duty: Black Ops
9. Diablo III: Ultimate Evil Edition
10. Battlefield Hardline

Ti melyik játékkal szemeztek manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)