Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezzel játszunk a Deus Ex előtt

|

A jövő hetet szinte biztosan Adam Jensen uralja majd, de addig is még a sci-fi szerepjáték nélkül nézzük meg, mik voltak itthon a legkelendőbb játékok.

Hirdetés

Augusztusban véget ért a dobozos játékmegjelenések kisebb nyári szünete, ezen héten pedig a Deus Ex: Human Revolution és az F1 2016 is a polcokra kerül, bár a statisztikákban értelemszerűen ez csak a jövő héten tűnik fel. Addig viszont mással kellett beérnünk, de ahogy az 576 KByte adatai alapján összeállt eladási toplistáról kiderül, tudtak így is választani a magyar gamerek.

A múlt héten a dobogó legalsó fokán debütáló No Man's Sky előrelépett egy helyet, közvetlenül a Grand Theft Auto V mögé. Az akció végével ráadásul elfogyott a Witcher 3: Wild Hunt alapjátékának lendülete is, így az állandó dobogós helyekről a kilencedik pozícióba csúszott vissza a CD Projekt RED alkotása.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. No Man's Sky
3. Minecraft
4. LEGO Star Wars: The Force Awakens
5. Call of Duty: Black Ops III
6. Uncharted 4: A Thief's End
7. Mortal Kombat X
8. LEGO Marvel Super Heroes
9. The Witcher 3: Wild Hunt
10. Mortal Kombat

A használt játékok között szintén a GTA vitte a prímet, ezzel ismét duplázva, de bizonyos szempontból inkább az Electronic Arts ennek a toplistának a győztese. Két Battlefield, egy FIFA, a legutóbbi Need for Speed epizóddal és a Star Wars Battlefronttal ugyanis a tíz helyezés felét a kiadó játékai foglalják el ebben a kategóriában.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Star Wars Battlefront
3. Watch Dogs
4. FIFA 14
5. Call of Duty: Ghosts
6. Need for Speed
7. Call of Duty: Black Ops II
8. Battlefield 4
9. Battlefield Hardline
10. Far Cry 4

Ti melyik játék dobozát tettétek legutóbb a polcra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)