Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - szuperügynökök bőrébe bújunk itthon

|

A múlt héten két sportjáték is debütált, de egyiket sem várták annyian, mint Adam Jensen visszatérését a Deus Ex: Mankind Dividedben.

Hirdetés

Augusztus végére is maradt néhány acélos játékmegjelenés, de a múlt héten egy jóval hosszabb várakozás ért véget, mint amit a World of Warcraft: Legion, vagy a Witcher 3 Game of the Year kiadása enyhít majd. A Deus Ex: Mankind Divided ugyanis öt év után folytatta Adam Jensen történetét.

A sci-fi témájú szerepjáték így rögtön az 576 KByte adatai alapján összeállt heti játékeladási toplista élére is ugrott, a GTA V-öt és a Minecraftot közvetlenül maga mögé utasítva. Szintén a múlt héten debütált az amerikai foci rajongóinak új izgalmakat tartogató Madden NFL 17 és az F1 2016 is, a negyedik és az ötödik helyen. A vegyes fogadtatás ellenére továbbra sem esett ki a top 10-ből a No Man's Sky, ezúttal a lista hatodik helyén találjuk a játékot.

Új játékok

1. Deus Ex: Mankind Divided
2. Grand Theft Auto V
3. Minecraft
4. Madden NFL 17
5. F1 2016
6. No Man's Sky
7. LEGO Star Wars: The Force Awakens
8. The Witcher 3: Wild Hunt
9. Far Cry Primal
10. Call of Duty: Black Ops

A használt játékok között talán a legnagyobb meglepetést a Rainbow Six Siege feltűnése jelenti, rögtön a negyedik helyen, ami azt jelenti, hogy konzolon is újabb lendületet kapott az innovatív shooter. A lista tetején szokás szerint a Grand Theft Auto V-öt találjuk, a legutolsó toplistás helyre pedig még néhány héttel a következő epizód megjelenése előtt is befért a FIFA 16.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Watch Dogs
3. Call of Duty: Advanced Warfare
4. Rainbow Six Siege
5. Batman: Arkham City
6. Star Wars Battlefront
7. Need for Speed Rivals
8. Minecraft
9. LEGO Marvel Super Heroes
10. FIFA 16

Ti melyik játéknak szavaztatok bizalmat legutóbb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)