Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - szórjuk a hármasokat itthon

|

Nem minden sportjátéknak sikerül itthon felkerülni az eladási listák élére, de az NBA 2K17 számára ez sem bizonyult lehetetlennek.

Hirdetés

Ahogy tegnap összefoglaltuk egy listán, szeptember hátrelévő része sem lesz éppen unalmas a játékmegjelenések terén, de már az elmúlt héten is jó pár játék került a boltok polcaira. Így az 576 KByte adatai alapján összeállít játékeladási toplistán is akad több most debütáló cím.

Rögtön az első helyen mutatkozott be az NBA 2K17, ami ugyan eddig is elég jó értékeléseket kapott, idén viszont gyakorlatilag konkurencia nélkül uralja a kosaras játékok műfaját. Szintén a múlt héten jelent meg a kisebbik focis sorozat aktuális része, a Pro Evolution Soccer 2017, ami a nem túl acélos PC-s változat ellenére is a hatodik helyen landolt. Végül az utolsó új megjelenésünk a BioShock: The Collection volt, ami ugye a PC-seknek ingyen járt, de a két konzolos kiadásból így is elég példány elkelt a nyolcadik pozíció megszerzéséhez. A ReCore és a Batman - The Telltale Series dobozos kiadásai viszont nem tudták megugrani a top 10-hez szükséges szintet.

Új játékok

1. NBA 2K17
2. Grand Theft Auto V
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. Overwatch
5. World of Warcraft: Legion
6. Pro Evolution Soccer 2017
7. Rainbow Six Siege
8. BioShock: The Collection
9. Doom
10. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY

Ami a használt játékokat illeti, a GTA V ritkaságként nincs az élen, sőt, egészen a kilencedik helyre lecsúszott. A dobogó tetején tátongó űrt a Minecraft töltötte be, de egy jó kis Call of Duty-Battlefield sorminta is a listára került a harmadiktól a hatodik helyig.

Használt játékok

1. Minecraft
2. Assassin's Creed IV: Black Flag
3. Battlefield 3
4. Call of Duty: Ghosts
5. Battlefield 4
6. Call of Duty: Advanced Warfare
7. FIFA 16
8. Watch Dogs
9. Grand Theft Auto V
10. FIFA 15

Ti melyik stúdió játékait szereztétek be manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)