Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - nem maradt ki a ziccer

|

Az EA focis játékának megjelenése minden évben nagy esemény a hazai játékosok számára, ennek megfelelően a FIFA 17 rajtja is elsöprő sikert hozott.

Hirdetés

Bár a GSO olvasóinak szavazatai alapján megelőzte a FIFA 17-et a Forza Horizon 3, a szélesebb vásárlóközönség körében viszont kicsit más volt a helyzet. Az 576 KByte eladási adataiból ugyanis kiderül, hogy még mindig nem lehet lenyomni a focis játékot a megjelenés hetében.

A heti toplistán így csak a második a versenyjáték, megelőzve a Counter-Strike: Global Offensive-et. A többi, frissen debütált kiadás viszont inkább a lista vége felé tűnik fel, az XCOM 2 például a konzolos megjelenésnek és egy PC-s akciónak hála a nyolcadik helyen kötött ki. A kilencedik helyen a Cossacks 3 debütált, a Quantum Break pedig elsősorban a DirectX 11-es változatot tartalmazó gyűjtői kiadás rajtjának hála került fel a tizedik helyre.

Új játékok

1. FIFA 17
2. Forza Horizon 3
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. Grand Theft Auto V
5. Doom
6. NBA 2K17
7. Overwatch
8. XCOM 2
9. Cossacks 3
10. Quantum Break

A használt játékok között sem muzsikált gyengén a FIFA, ugyanis a harmadik és a negyedik helyet is megszerezték a sorozatok korábbi részei, a Forza pedig meglepő módon az ötödik résszel került a nyolcadik pozícióba. A Grand Theft Auto V viszont rövidebb kihagyás után ismét az élen, ezúttal a Star Wars Battlefrontot megelőzve.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Star Wars Battlefront
3. FIFA 16
4. FIFA 15
5. Grand Theft Auto IV
6. Minecraft
7. Mortal Kombat X
8. Forza Motorsport 5
9. Crysis 3
10. Watch Dogs

Ti mire ruháztatok be utoljára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)