Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - a foci a bosszúnál is fontosabb

|

A Mafia III sem teljesített rosszul a kasszáknál, de a FIFA 17 lendülete egyelőre kitart és továbbra is vezeti a hazai eladási toplistát.

Hirdetés

Amikor egymást érik a játékmegjelenések, gyakran csupán egy hetet maradhatnak a sikeresebb játékok is a toplista élén, azután át is adják helyüket a következő újdonságnak. Amint az 576 KByte adatai alapján összeállt toplistából kiderül, a FIFA 17 nem adja magát ilyen könnyen.

Az EA sportjátéka mögött csak a második helyen debütálhatott a Mafia III, megelőzve a Grand Theft Auto V-öt, amihez sokan hasonlítják a Hangar 13 játékát. A Forza Horizon 3-hoz hasonlóan egyébként látszólag a Gears of War 4 esetében is bejött a hamarabb kiadott Ultimate Edition, ugyanis a Season Passt is tartalmazó változat önmagában felkerült a toplista kilencedik helyére.

Új játékok

1. FIFA 17
2. Mafia III
3. Grand Theft Auto V
4. Overwatch
5. Forza Horizon 3
6. Counter-Strike: Global Offensive
7. Far Cry Primal
8. NBA 2K17
9. Gears of War 4 Ultimate Edition
10. Assassin's Creed Syndicate

A használt játékok között ismét a GTA V tarolt, de azok is sokan voltak, akik kedvezőbb áron kezdtek neki egy focis kalandnak, a FIFA 16-ot a második, a 15-ös évszámú epizódot pedig a hatodik helyre juttatva.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 16
3. Star Wars Battlefront
4. Watch Dogs
5. Call of Duty: Black Ops III
6. FIFA 15
7. Call of Duty: Ghosts
8. Battlefield 4
9. Assassin's Creed IV: Black Flag
10. Call of Duty: Advanced Warfare

Ti melyik játékot tettétek a polcra utoljára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)