Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - így debütált öt év után az első új Gears of War

|

Erősen nyitott a hazai boltokban a Gears of War 4, de vajon a Fenix család legújabb sztorija elég jól fogyott, hogy lenyomja a FIFA 17-et?

Hirdetés

Ezen a héten két nagyágyúval folytatódik a játékmegjelenések elég sűrű sora, de a múlt hét rajtjai is több helyen megbolygatták az 576 KByte adatai alapján készült heti eladási toplistát.

A FIFA 17 elsőségét ugyan nem kaparintotta meg magának, a Gears of War 4 így is elég erős rajtot vett és a korábban megjelent Ultimate kiadások nélkül is sikerült elérnie a második helyet. A Rise of the Tomb Raider PS4-es változata és a vele együtt érkező PC-s évfordulós kiadások is jól fogytak, egészen a negyedik helyre felhozva a sorozat legújabb részét. Az utolsó, frissen debütáló játék a WWE 2K17 volt, a pankráció rajongói viszont csak a top 10 legutolsó helyére tudták bejuttatni a kőkemény sport aktuális játékadaptációját.

Új játékok

1. FIFA 17
2. Gears of War 4
3. Mafia III
4. Rise of the Tomb Raider
5. Counter-Strike: Global Offensive
6. Overwatch
7. Grand Theft Auto V
8. Far Cry Primal
9. Forza Horizon 3
10. WWE 2K17

A használt játékok listáján szokás szerint megmutatkozott, hogy a közelgő folytatások kapcsán általában elővesszük a korábbi epizódokat. Ugyanis alig egy héttel a Battlefield 1 debütálása előtt a Hardline-t és a Battlefield 4-et is egész sokan szerezték be, egész pontosan a második és az ötödik helyre volt elég a megújult vásárlókedv.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Battlefield Hardline
3. Call of Duty: Black Ops III
4. The Witcher 3: Wild Hunt
5. Battlefield 4
6. Batman: Arkham City
7. Grand Theft Auto IV
8. Resident Evil 6
9. Call of Duty: Ghosts
10. The Evil Within

Ti vettetek valamit az elmúlt időszakban, vagy valamelyik közelgő megjelenésre spóroltok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)