Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - itthon is kitört a háború

|

A Battlefield 1 kiváló rajtot vett a nemzetközi piacon, a megjelenés pedig ennek megfelelően itthon is kiválóan sikerült.

Hirdetés

Mivel az ősz egyik legjobban várt megjelenéséről van szó, nem meglepő, hogy a Battlefield 1 kiválóan fogy külföldön és itthon egyaránt. Olyannyira, hogy az 576 KByte adatai alapján a megjelenése óta először nem a FIFA 17 áll a heti toplista első helyén.

A sokkal inkább rétegjátéknak számító és a BF1-gyel egy napon megjelent Sid Meier's Civilization VI is kiváló rajtot vett, a Firaxis legújabb játéka a negyedik helyen nyitott. A top 10 hetedik helyén pedig még mindig tartja magát az Overwatch, ami a múlt héten talán a halloweeni eseménnyel is szerzett néhány vásárlót.

Új játékok

1. Battlefield 1
2. FIFA 17
3. NBA 2K17
4. Sid Meier's Civilization VI
5. Tom Clancy's The Division
6. Counter-Strike: Global Offensive
7. Overwatch
8. Far Cry Primal
9. Gears of War 4
10. Grand Theft Auto V

A legjobban fogyó használt játékok között a szokásosnál is több multis FPS-t találunk, nem éppen meglepő módon itt is a Battlefield és a Call of Duty dominált. Míg az előbbi sorozatból a legutóbbi két rész, a BF4 és a Hardline kaparintotta meg a második és a negyedik helyet, a CoD rajongók a régebbi részeket is keresték, köztük az örök klasszikus Black Ops II-t és az Advanced Warfare-t is.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Battlefield 4
3. Mass Effect
4. Battlefield Hardline
5. Assassin's Creed IV: Black Flag
6. Call of Duty: Advanced Warfare
7. Call of Duty: Modern Warfare 3
8. FIFA 16
9. Call of Duty: Black Ops II
10. Minecraft

Ti már nekiugrottatok valamelyik frissen megjelent játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)