Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ismét hív a kötelesség

|

A Call of Duty: Infinite Warfare is megérkezett a hazai eladási toplistára és még mindig úgy teljesít, ahogy egy élvonalbeli FPS-től elvárható.

Hirdetés

Az első napok eladási adatai azt mutatják, hogy a sorozat korábbi részeihez képest nem mutat túl erős formát a Call of Duty: Infinite Warfare. De amint az 576 KByte múlt heti adatai alapján összeállított eladási toplistán láthatjátok, ez még mindig nem lebecsülendő teljesítmény.

Így az új CoD a megjelenés hetében megszerezte az első helyet, ami nem is olyan rég a Titanfall 2-nek nem sikerült. Persze az igazi próbatétel az lesz, hogy az elkövetkezendő hetekben is megőrizzen mondjuk egy dobogós helyet az Infinity Ward játéka. A hét másik újonca a The Sims 4 kiegészítője, a City Living volt, ami a kilencedik helyen mutatkozott be.

Új játékok

1. Call of Duty: Infinite Warfare
2. Battlefield 1
3. FIFA 17
4. Grand Theft Auto V
5. Counter-Strike: Global Offensive
6. Titanfall 2
7. Overwatch
8. Just Dance 2017
9. The Sims 4: City Living
10. LEGO Marvel's Avengers

A legjobban fogyó használt játékok listájáról nehéz megállapítani, hogy bármennyire is befolyásolta-e a régebbi Call of Duty-részek iránti nosztalgia, ugyanis egy-két epizód szinte minden héten befér a top 10-be. Ezúttal Modern Warfare 3 és a Ghosts volt, amit sokan ismét elővettek, de még így sem annyian, mint mondjuk a Minecraftot, vagy az örök kedvenc Grand Theft Auto V-öt.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Battlefield 4
3. Minecraft
4. FIFA 16
5. FIFA 15
6. Call of Duty: Modern Warfare 3
7. Call of Duty: Ghosts
8. Star Wars Battlefront
9. Mafia III
10. Mad Max

Ti engedtetek a csábításnak és vettetek valamit manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)