Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezzel játszunk az Evolve előtt

|

Az évnek abban a szakában járunk, amikor nem annyira tombol a játékvásárlási láz, de ettől függetlenül megnézzük, melyik címek fogytak a legjobban itthon.

Hirdetés

Új hét, és ha új élet nem is kezdődik, azért megosztjuk veletek szokásos heti játékeladási listánk legújabb kiadását, amiből kiderül, mik voltak a legkapósabb címek a magyar gamerek között az elmúlt hét napban.

Vélhetően a Dying Light dobozos kiadásának csúszása miatt első három helyen nincs nagy meglepetés, viszont - talán a kiegészítő bejelentésének köszönhetően  - sokaknak támadt kedve a The Sims 4-hez, egészen a negyedik helyig repítve az életszimulátort, de még az előző rész is felfért a 10-es listára.

Új játékok:

1. Counter-Strike: Global Offensive
2. Grand Ttheft Auto V
3. FIFA 15
4. The Sims 4
5. Titanfall
6. Diablo 3
7. LEGO Batman
8. World of Warcraft: Battlechest
9. FIFA 14
10. The Sims 3

A használt játékok közül a Ubisoft tavaly címei kifejezetten kelendőek voltak, ahogy a PlayStation-exkluzív címekből is jó néhány esetben a használt kópiát választották honfitársaink.

Használt játékok:

1. Far Cry 4
2. Assassin's Creed: Unity
3. Battlefield 4
4. Uncharted 3
5. Watch Dogs
6. The Last of Us
7. Killzone: Shadowfall
8. FIFA 14
9. Call of Duty: Ghosts
10. Left 4 Dead 2

Viszont nyakunkon az Evolve megjelenése, mit gondoltok, hányadik helyen nyit majd a Turtle Rock lövöldéje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)