Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezzel játszunk mi

|

Ez az év eddig még nem kényeztetett minket túl sok megjelenéssel, úgyhogy a magyar gamerek is inkább maradnak a jól bevált játékoknál.

Hirdetés

Nem is hibáztatunk senkit, de hamarosan beindul a szezon és megérkeznek 2015 első komolyabb játékai - még ha a legtöbbet 2014-ről is csúsztatták át.

A Counter Strike: Global Offensive továbbra is az élen van és ezen a héten is a FIFA 15, illetve a Grand Theft Auto V lohol a nyomában. A Call of Duty: Advanced Warfare csak egy sóhajtásnyival csúszott le a dobogóról és egyre többen adják fel szociális életüket egy időre, hogy belepakolják azt a pár száz órát a Dragon Age: Inquisitionbe is. 

Új játék

1. Counter Strike: Global Offensive

2. FIFA 15

3. Grand Theft Auto V

4. CoD: Advanced Warfare

5. Dragon Age: Inquisition

6. Assassin's Creed: Unity

7. The Crew

8. WoW: Battlechest

9. Alien: Isolation

10. WoW: Gamecard

A használt játékoknál ezen a héten a Watch Dogs végzett az élen, ami egyébként a megjelenés óta eltelt időben rendesen kikupálódott és tip-top kis játék lett belőle. Úgy látszik, hogy sokan már készülnek a - sajnálatosan még túlságosan messze lévő - Uncharted 4: A Thief's End megjelenésre és újrajátsszák a harmadik részt, de a Battlefield 3 is felfért még a dobogóra.

1. Watch Dogs

2. Uncharted 3

3. Battlefield 3

4. FIFA 14

5. Thief

6. Battlefield 4

7. GTA V

8. Titanfall

9. Destiny

10. Killzone: Shadowfall

Ti milyen játékokat vásároltatok mostanában? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)