Hirdetés

Swords + Heroes VI - Magyar képregény mellé magyar játék dukál

|

Játssz velünk és nyerd meg magyar fejlesztésű Might & Magic Heroes VI-ot PC-re!

Hirdetés

Szeptember 30-án jelent meg a nyomtatott és digitális formában is a remélhetőleg hosszú életűnek bizonyuló Swords képregény első füzete. Londeron birodalmára évekig tartó béke után újra komoly veszély leselkedik kívülről és belülről egyaránt.



A 2011-es felhozatal fantasy terén a múlt héten egy újabb magyar vonatkozású alkotással gyarapodott, mégpedig a Might & Magic Heroes VI-tal, amit most bárki megnyerhet, aki regisztrál a swords.hu oldalon, csatlakozik a Swords Facebook csoportjához, és végül, de nem utolsósorban a GameStar Facebook oldalán található bejegyzéshez hozzászólva megosztja velünk, hogy melyik 576 Kbyte üzletben szeretné átvenni nyereményét, amennyiben őt pártolná a szerencse.
Aki már korábban túlesett a regisztráción, és csatlakozott mindkét Facebook csoporthoz, értelemszerűen kihagyhatja a procedúrát, elég, ha az átvétel helyére koncentrál.



Hogy végül ki nyeri meg a Might & Magic Heroes VI-ot, az a Swords alkotóiból álló sorsolási bizottság kezében lesz. Mi mindenkinek egyformán drukkolunk, és alig várjuk, hogy hétfőn világgá kürtölhessük a nyertes kilétét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)