Hirdetés

Magyar nyelven érkezik a Watch Dogs és az Assassin's Creed IV

|

Nagyon szeretjük most a Ubisoft játékainak hazai forgalmazóját: az idei év legjobban várt alkotásai közül immáron hármat is magyar nyelven játszhatunk majd végig.

Hirdetés

Májusban azzal a rövid, de hasonlóan örömteli hírrel szembesültünk, hogy az augusztus 23-án megjelenő Splinter Cell: Blacklist magyar felirattal kerül a hazai boltok polcaira.

Már akkor is legszívesebben keblünkre szorítottuk volna mind a fejlesztésért és kiadásért felelős Ubisoftot, mind a játék hazai forgalmazóját, a PlayON-t, de a mai napon ismét egy olyan sajtóközlemény landolt postafiókunkban, aminek már csak akkor örültünk volna jobban, ha sört és pizzát is csatolnak hozzá. A PlayON ugyanis megerősítette, hogy a rajongók kéréseinek eleget téve az október 31-re várható Assassin's Creed IV: Black Flag, illetve a november 22-én érkező Watch Dogs egyaránt magyar felirattal lesz kapható. Na, mit szóltok hozzá? Hát lehet ennél szebb ez a csütörtök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)