Hirdetés

Magyar TOP10 - 20. hét

|

A huszadik heti magyar toplistát szemügyre véve, csak egyvalami az ami feltűnő. Egyetlen The Sims játék sincs az első tízben.

Hirdetés

Ilyen nem is tudom mióta nem volt. Akár az össz-platform, akár a PC-s listát nézzük, nem látunk egy fia The Sims 2 cuccot - tuti mindenki a The Sims 3 premierjére gerjed. A World of Warcraft gamecard - mindenki nagy örömére - továbbra is uralja a piacot, de hát ez van. A WoW sajnos igazi kockát gyárt a népekből, néha még nekem is kedvem támad visszamenni.

A PC-s listán még mindig ott a Grand Theft Auto 4, ami azt bizonyítja, hogy a Rockstar jómunkásemberei csak összefércelték a PC-s verziót is a sok javítgatással. Vagy nem. Ki tudja ezt? A Need for Speed Undercover is ott tanyázik a listán, ami pedig arra ékes bizonyíték, hogy a kritikusok, és HC gamerek elképzelései a jó játékról milyen ritkán találkoznak az egyszeri ember véleményével. Sebaj. Legalább nem csődöl be az EA. A Sacred 2: Fallen Angel elég hátul kullog, jó lesz ha belehúz, nehogy átugorja a 10. helyen kapáló új favorit...

Teljes árú TOP10 PC:

1. World of Warcraft prepaid card
2. Worold of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. Counter Strike: Source
4. Euro Truck
5. World of Warcraft: Battlechest
6. Need for Speed Undercover
7. Fifa09
8. GTA 4
9. Sacred 2: Fallen Angel
10. Táltos Paripám 2

Teljes árú TOP10 össz-platform:
1. World of Warcraft prepaid card
2. Worold of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. Fifa09
4. X-Men 4 Wolverine
5. GTA 4
6. Need for Speed Undercover
7. Counter Strike: Source
8. Euro Truck
9. World of Warcraft: Battlechest
10. Lego Indiana Jones

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)