Hirdetés

Magyar TOP10 - 22. hét

|

Megérkeztek a 22. hét adatai, már ami a magyar piacot illet. Lássuk történt-e valami nagy változás.

Hirdetés

Aki esetleg arra számított, hogy sikerül a World of Warcraftot letaszítani a trónról, sajnos(?) téved. Ennek sok oka lehet, talán a warez hiánya, vagy talán mégis annyira népszerű ez az MMO hogy megérdemli az eslő helyet. Nem a mi tisztünk dönteni ezügyben.

Jó hír viszont, hogy a F.E.A.R. 2 szépen feljött, és a GTA 4 tartja a helyét. Talán ha elég pénzt hoz PC-n is, akkor legközelebb nem egy ratyi portot kapunk. Az össz-platform listán továbbra is ott az X-Men Origins: Wolverine, eltűnt viszont a Need for Speed Undercover, ami már régóta biztos helyen tanyázott. A Call of Duty: World at War is népszerű konzolokon, talán a csalók hiánya miatt, vagy hát ki tudja? Minden esetre a Modern Warfare 2 bizonyára előkelőbb helyen szerepel majd ha megjelenik. A The Sims 2 széria is eltűnt teljesen, de gyanítom ez a helyzet is megváltozik hamarosan. Íme hát a listák akkor:

Magyar TOP10 - Teljes árú össz-platform

1. World of Warcraft prepaid card
2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. Company of Heroes: Tales of Valor
4. GTA 4
5. X-Men Origins: Wolverine
6. F.E.A.R. 2
7. Flatout: Ultimate Carnage
8. Fifa 09
9. Call of Duty: World at War
10. Counter-Strike Source

Magyar TOP10 - Teljes árú PC

1. World of Warcraft prepaid card
2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. Company of Heroes: Tales of Valor
4. F.E.A.R. 2
5. Flatout: Ultimate Carnage
6. Counter-Strike Source
7. Táltos Paripám 2
8. Euro Truck
9. GTA 4
10. Wolrd of Warcraft Battlechest

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)