Hirdetés

Magyar TOP10 - 23. hét

|

Megérkeztek a 23. hét eladási adatai, melyből kiderül, hogy a The Sims 3 hazánkban is népszerű.

Hirdetés

Most, hogy kijött, és tarol a The Sims 3, eszembe jutott, milyen is az átlagos simselő. Alapvetően normális ember, nem nagyon kommentelget a GSO-n, mert úgyis lededósozák, tolja a többi játékot is természetesen, de ha csak 1-2 órája van, azonnal tölti be a The Sims 3-at. Esetenként megbeszéli az izgisebb részeket a barátnőjével, aki ugyancsak tolja, csak sokkal ügyesebben. Megyek én is tolom kicsit, mert már popsztár lett a kis makim, és mégis fele annyit keresek, mint a nejem...

Egyszóval elérkezett a The Sims 3 korszak. A World of Warcraft trónja ledőlt, de azért arra kiváncsi vagyok, vajh meddig. Mert hát a The Sims 3-at egyszer kell megvenni, a piszok gamecardot meg havonta. No de nem ez a lényeg. A PC-s listán továbbra is ott a GTA 4, a F.E.A.R. 2, sőt a Fifa09 is. Össz-platform listában pedig a GTA 4, a F.E.A.R 2, és a Fifa09. Szóval igazán nagy változások nem történtek. Az össz-platform listán viszont újra feltűnt a Need for Speed Undercover. Hurrá. Lehet tippelni, hány hétig marad első a The Sims 3!

Magyar TOP10 - Teljes árú össz-platform

1. The Sims 3
2. World of Warcraft prepaid card
3. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
4. Fifa 09
5. GTA 4
6. Need for Speed Undercover
7. X-Men Origins: Wolverine
8. F.E.A.R. 2
9. Rome Antologia
10. Flatout: Ultimate Carnage

Magyar TOP 10 - Teljes árú PC

1. The Sims 3
2. World of Warcraft prepaid card
3. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
4. F.E.A.R. 2
5. Rome Antologia
6. Flatout: Ultimate Carnage
7. Euro Truck
8. GTA 4
9. Counter-Strike Source
10. Fifa 09

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)