Hirdetés

Újabb izgalmas játékokhoz tölthettek magyarítást

|

Számos új fordítás futott be a közelmúltban, így a Dark Souls 2-höz, az F1 2015-höz, a GRID Autosporthoz és a The Walking Dead: Michonne harmadik epizódjaihoz is elkészült a magyar feliratozás.

Hirdetés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag magyarítás, ami azt jelenti, hogy szépen, egy csokorba gyűjtve sorba vesszük az elkészült projekteket és megköszönjük a fordítók munkáját. 

De mielőtt ezt megtennénk, még nézzetek rá a Pillars of Eternity fordítócsapatának toborzására, a This War of Mine feliratozóinak felhívására és a Total War: Warhammer magyarításába is besegíthetnek az érdeklődők. Most pedig itt az ideje, hogy sorba vegyük a már elkészült műveket: 

- Dark Souls 2: Sxholar of the First Sin (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Grand Theft Auto V - Beta 2.0 (Fordító: FileRise Fordítócsapat)

- F1 2015 (Fordító: Krisztián)

- GRID Autosport (Fordító: Szogyenyi)

- The Walking Dead: Michonne - Episode 3 (Fordító: TaleHunters)

- The Novelist (Fordító: justplathemus)

- Blood Omnicide - Legacy of Kain remake (Fordító: Arokh)

- Neighbours From Hell demo (Fordító: Szemi gi)

Reméljük, hogy sikerült örömöt okozni a fenti honosításokkal. Ha igen, adjatok egy virtuális pacsit a fordítóknak, övék az érdem. Jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)