Hirdetés

Ezekkel a magyarításokkal köszöntjük az őszt

|

Többek között a Darksiders Warmastered Edition, az Overcooked 2, a Dead Cells és az Unravel honosítása is elkészült, így érdemes átböngészni a listát.

Hirdetés

Legutóbb a nyáron jelentkeztünk olyan fordításokkal, mint a Black Mirror, a The Witcher Adventure Game, a Far Cry 3: Classic Edition és a State of Decay Year-One Survival Edition, de elérkezett az idő, hogy bemutassunk  néhány újabb magyarítást. 

Hirdetés

Eközben a háttérben olyan projektek készülnek, mint a Hears of Iron III, a Vampyr, a Pillars of Eternity, a Prey és a Batman: Arkham Knight, szóval biztosan nem fogunk utánpótlás nélkül maradni. Most pedig itt az ideje, hogy sorba vegyük a már elkészült műveket: 

- Darksiders II (Fordító: Keeperv85)

- Darksiders Warmastered Edition (Fordítók: Stoppos és Beholder)

- Dark Souls 3 béta (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Red Faction: Guerrilla Re-MARS-tered (Fordító: tehasut)

- Overcooked 2 (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Dead Cells (Fordító: LostProphet)

- Rock of Ages II (Fordító: Patyek)

- The Town of Light (Fordító: Patyek)

- Unravel (Fordító: RicoKwothe)

- Black and White: Creature Isle (Fordító: Konyak, -9)

Jó szórakozást kívánunk és köszönjük a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)