Hirdetés

Ezek a magyarítások téged is érdekelni fognak, akad köztük Sekiro fordítás is

|

Olyan játékokhoz készült magyar felirat, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Darksiders III és az Untitled Goose Game, így érdemes ránéznetek a felhozatalra.

Hirdetés

Legutóbb olyan magyarításokat tölthettetek le, mint a Devil May Cry 5, a Life is Strange 2 - Episode 2 vagy éppen a Life is Strange: Before the Storm - Episode 3, de a lelkes fordítók ezúttal is gondoskodtak róla, hogy ha az anyanyelveteken szeretnétek játszani, akkor ne unatkozzatok.

Hirdetés

Nézzétek meg, hogy milyen játékok kaptak az elmúlt egy hónapban magyarítást: 

- Sekiro: Shadows Die Twice (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Darksiders III (Fordító: Keeperv85)

- Untitled Goose Game (Fordító: -JLW-)

- Guns, Gore & Cannoli (Fordító: Ateszkoma, W4T, piko888)

- Observer frissítés (Fordító: GothMan, Prttp)

- Metro 2033 Redux (Epic Store) (Fordító: LostProphet)

- Metro Last Light Redux (Epic Store) (Fordító: LostProphet)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)