Hirdetés

Újabb játékokhoz tölthettek fordítást, van közöttük Fallout is

|

Olyan címek kaptak magyar feliratot, mint a Fallout 4 és a The Walking Dead: The Final Season.

Hirdetés

A korábbi gyűjtőcikkünkben olyan magyarításokkal találkozhattatok, mint a Terminator: Resistance, a Mother Russia Bleeds és a Life is Strange 2 - Episode 3 fordítása, most pedig elérkezett az idő, hogy sorra vegyük az azóta megjelent munkákat. 

Hirdetés

A háttérben már halad többek között a Mad Max, a Dark Souls III és a Dragon Age Inquisition fordítása, de addig is, amíg elkészülnek, bőven lesz mit bepótolniuk azoknak, akik magyarul szeretnének játszani. Mutatjuk, hogy például miket: 

- Fallout 4 (hibajavítások nélkül) (Fordító: Ateszkoma, Lajti, Peter P., Sunsetjoy)

- The Walking Dead: The Final Season - Episode 4 (Fordító: TaleHunters)

- Distraint 2 (Fordító: Ateszkoma, GothMan)

- Apocalipsis (Fordító: nulladik, FEARka)

- Lightmatter (Fordító: nulladik)

- Momodora: Reverie Under the Moonlight (Fordító: Chikarano)

Jó szórakozást kívánunk és köszönjük a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)