Hirdetés

Egy újabb adag magyarítást hozott a nyár

|

Számos új fordítás futott be a közelmúltban, így a Sniper Elite 4-hez, a Pillars of Eternity-hez és a Life is Strange első epizódjához is elkészült a magyar feliratozás.

Hirdetés

Nem is olyan régen még olyan magyarítások elkészüléséről adtunk hírt, mint a Thronebreaker: The Witcher Tales, a Civilization VI, a Resident Evil 0 Remaster és a Crysis 3, de máris elkészült egy újabb adag honosítás, a fordítók bizony időt és energiát nem sajnálva folytatják áldásos tevékenységüket.

Hirdetés

A lövöldék kedvelői biztosan örülni fognak neki, hogy a Baker Online-on minden magyarítás elérhetővé és letölthetővé vált mindenki számára, csupán egy ingyenes regisztrációhoz van szükség, ezt követően pedig többek között olyan játékokhoz zsákolhattok be feliratot, mint a Battlefield 1, a Wolfenstein: The Old Blood és a Call of Duty: Ghosts. De persze ezeken kívül is van mire odafigyelni: 

- Pillars of Eternity (Fordító: MorroHun Team)

- Sniper Elite 4 (Fordító: Lajti)

- Life is Strange 2: Episode 1 (Fordító: ZéBé)

- LEGO Marvel Avengers (Fordítók: bloggs, FEARka)

- Planet of the Apes: Last Frontier (Fordítók: Patyek, GothMan)

- Resident Evil 3: Nemesis (Fordító: RETRO_hun)

- Overcooked 2 - Campfire Cook Off DLC (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Escaped Chasm (Fordító: smileyhead)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)