Hirdetés

Most ezeket a magyarításokat tölthetitek le

|

Olyan játékokhoz zsebelhettek be fordítást, mint a Sniper Ghost Warrior, a Metal Gear és a Final Fantasy V.

Hirdetés

Legutóbb februárban jelentkeztünk gyűjtőcikkel, akkor olyan fordításokról számoltunk be, mint a Fallout 4 és a The Walking Dead: The Final Season - Episode 4 és a Distrant 2, de azóta összegyűlt egy újabb adagnyi magyarítás, amit nem hagyhattunk említés nélkül. 

Hirdetés

Akik szeretnek hobbiból fordítani, azokat talán érdekelheti a felhívás, hogy a The Elder Scrolls játékokat és a Pillars of Eternity-t fordító MorroHun csapat lelkes jelentkezőket keres a Divinity: Original Sin 2-höz. Most viszont nézzük, hogy milyen projektek készültek el a legutóbbi szemlézés óta: 

- Sniper Ghost Warrior + DLC (Fordító: istvanszabo890629)

- Kingdom - Two Crowns (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Obduction (Fordító: Pityu Mester, Blackroy74, FEARka)

- Dark Souls III frissítés (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Tharsis (Fordító: Ghost76)

- Tiny Troopers (Fordító: Zeuretryn, FEARka)

- Metal Gear (Fordító: RETRO_hun)

- Final Fantasy V (Fordító: RETRO_hun)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)