Hirdetés

2020 első magyarításai között van Terminator is

|

Számos új fordítás érkezett, így már a Terminator: Resistance, a Mother Russia Bleeds és a Life is Strange 2 - Episode 3 is játszható magyarul.

Hirdetés

2019-et olyan magyarításokkal zártuk, mint a Shadow Tactics: Blades of the Shogun, az Another Sight - Definitive Edition és a Kona, de a fordítók az új év beköszöntével sem küldték nyugdíjba a billentyűzetüket, inkább újabb fordításokkal lepték meg azokat, akik az anyanyelvükön szeretnek játszani. 

Hirdetés

Íme azoknak a játékoknak a listája, amelyekhez a közelmúltban készült magyar szöveg: 

- Terminator: Resistance (Fordító: Zeller, LostProphet, Kitsune)

- Mother Russia Bleeds (Fordító: Ateszkoma, Zeller, FEARka)

- Life is Strange 2 - Episode 3 (Fordító: ZéBé)

- Cooking Simulator (Fordító: Ghost76)

- Lords of Xulima (Fordító: Aryol)

- Devil May Cry 5 frissítés (Fordító: Evin, Farkas József)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)