Hirdetés

Újabb magyarítások érkeztek, van köztük Wolfenstein is

|

De nem csupán fordításokat tölthettek, hanem segíthettek is abban, hogy egy játék magyar szinkront kapjon.

Hirdetés

Legutóbb novemberben jelentkeztünk gyűjtőlistával, akkor olyan magyarítások váltak elérhetővé, mint a Resident Evil 2 Remake, a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter és a Battlefield 4, de most tudunk mutatni egy újabb adag fordítást, amikkel elüthetjük az időt az ünnepek alatt. De most akár ti is tehettek valamit a közösségért.

Hirdetés

A háttérben már javában készül a Mad Max fordítása, a The Stanley Parable szinkronját készítő csapat pedig a felhasználók közreműködését kéri az egyes fájlokkal kapcsolatban, olvassátok el a felhívást és segítsetek, ha tudtok.

Addig pedig, amíg ezek elkészülnek nincs más hátra, minthogy élvezzük az alábbi játékokat, amelyek mostantól már magyar nyelven is játszhatóak: 

- Wolfenstein II: The New Colossus (Fordító: Blackroy74)

- Wolfenstein II: The Freedom Chronicles Season Pass (Fordító: Blackroy74)

- Draugen (Fordítók: Patyek, GothMan)

- Distraint (Fordítók: Ateszkoma, GothMan)

- Fallout: New Vegas - Honest Hearts DLC (Fordító: HUNosítók Team)

- Panzer Corps + minden DLC (Fordítók: SunsetJoy, Ateszkoma)

- Overcooked 2 - Winter Wonderland DLC (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Stony Story RPG - The Yellow Update (Fordító: The_Reaper_CooL)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)