Hirdetés

Ezek a magyarítások téged is érdekelhetnek

|

Bőven lesz mivel szórakozni, ha bevackoljuk magunkat a meleg szobában a gép elé, ugyanis olyan játékokhoz érkezett fordítás, mint az XCOM 2, a The Technomancer vagy éppen az Everybody's Gone to the Rapture.

Hirdetés

A legutóbbi gyűjtőcikkben olyan játékok kaptak magyar feliratot, mint a F1 2017, a Hellblade: Senua's Sacrifice és a Batman: Arkham Origins Blackgate. Eközben már készül a Far Cry Primal, a Dark Souls III és a Prey fordítása is, valamint a tesztelésnél tart a Divinity: Original Sin - Enhanced Edition is, utóbbira mindenképpen számíthattok a közeljövőben. 

Hirdetés

Addig is, míg ezek elkészülnek van mit bepótolni:

- XCOM 2 (Fordítók: Aryol, TM, Wilderfox)

- The Technomancer (Fordító: Teomus)

- Everybody's Gone to the Rapture (Fordító: John Angel)

- BioShock Remastered (Fordító: Evin)

- BioShock 2 Remastered (Fordító: Evin)

- Full Throttle Remastered (Fordító: FEARka, noname06)

- Darkest Dungeon: Shieldbreaker DLC (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Resident Evil 6 frissítés (Fordító: HUNosítók Team)

- Leaving Lyndow (Fordító: Patyek)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)