Hirdetés

Náci zombis autósjáték magyar fejlesztőktől

|

Egy kicsit nehéz összeegyeztetni a náci zombikat, a földönkívülieket és az autós gyilkolást, de egy kis magyar fejlesztőcsapat láthatóan pont erre készül.

Hirdetés

A minap békésen kattintgattam az internetet és belebotlottam egy még félkésznek tűnő Facebook oldalba, ami egy Ironkraft - Road to Hell nevű játékhoz készült. Normál esetben már mentem is volna tovább, de megakadt a szemem a borítóképen, amin egy fegyverekkel telepakolt kocsi épp elgázol egy - feltehetően náci - zombit, miközben a háttérben egy UFO halálsugárral graffitizik a réten.

Nem tudom mi ez, de az biztos, hogy kell - gondoltam magamban és már görgettem is lejjebb. Két kattintással később kiderült, hogy egy bizonyos Invoker Studio dolgozik ezen a csodán, másik három után pedig azt is megtudtam, hogy ez a csapat bizony magyar. Korábban be-bedolgozgattak más projektekbe, de az Ironkraft: Road to Hell lesz az első önálló játékuk.

A hivatalos oldal még meglehetősen kezdetleges állapotban van és láthatóan a képeken is még csak pre-alfa állapotban van a játék, de az már biztos, hogy ez egy 2,5D-s náci zombikkal és idegenekkel súlyosbított autós platformer lesz. Bármit is jelentsen ez. A leírásból annyi derült ki, hogy egyre nehezedő pályákon kell végigszáguldanunk a nem elhanyagolható mennyiségű fegyverrel telepakolt kocsinkkal, elütni az utunkba kerülő ellenségeket és persze különböző tárgyakat gyűjteni, hogy továbbfejleszthessük a járművet. Első látásra a Mad Max és az Iron Sky szerelemgyerekének tűnik az Ironkraft, amivel hirtelen nem is tudjuk, hogyan lehetne mellé menni.

Mindenesetre meg is kerestük a csapatot és jövő héten ellátogatunk hozzájuk, hogy kifaggassuk őket a projekt részleteiről. Nácik. Zombik. Idegenek. Harckocsik. Lesz mit kimagyarázniuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)