Hirdetés

Magyarok lettek a legjobbak a VGA-n

|

Ahogy ezt eddig is tudtuk, a magyarok mindenhol ott vannak és nem rejtegetik képességeiket. Nem volt ez máshogy a VGA-n sem.

Hirdetés

A magyar Digic Pictures csapata mindenkit kiütve a ringből nyertesen került ki az évente megrendezésre kerülő Video Game Awards (VGA) rendezvényen „Az év előzetese kategóriában".



A csapat az Ubisoft játékához, az Assasin's Creed Revelation-hoz készített egy előzetest, amit még az idei E3-on be is mutattak. A versenyben olyan jelölteket előzött meg, mint a Dead Island visszapörgetett és a Deux Ex: Human Revolution élőszereplős előzetese. A többi kategória nyertéséről itt olvashatsz részletesen.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)