Hirdetés

Magyarország legkedveltebb YouTube csatornája

|

Nyilvánosságra került egy statisztika, a magyar netezők kedvenc videóiról és csatornáiról. Sirius az élen!

Hirdetés

A YouTube az utóbbi években egyre nagyobb teret hódított magának és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Most nyilvánosságra került egy statisztika Magyarország legnézettebb és legkedveltebb csatornáiról és videóiról.

Nem hatalmas meglepetésre a zenei toplistából egyetlen számot sem ismerek, első helyen az Avicii - Wake Me Up-ja szerepel, de nekünk nem is ez a fontos, ugyanis a "Kedvenc csatornák" toplistájának csúcsán egy játékokkal foglalkozó channel foglal helyet. A statisztika szerint Pingvinharcos, azaz Sirius és Slowmo2 csatornája lett a legnézettebb kis hazánkban és ezért szeretnénk szívből gratulálni neki.

 

A GameStar YouTube csatornája még nagyon fiatal, ebből kifolyólag még bőven van hova nőnie, de szépen fejlődünk és mindent elkövetünk, hogy egyszer mi is ilyen előkelő helyen szerepeljünk a magyar gaming csatornák között. A YouTube-on most egyébként áll a bál, ugyanis a szerzői jogokkal kapcsolatos változó elvárások sok csatornának okozhatnak komoly problémákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)