Hirdetés

Mai repülős túráink - Stormwind és Orgrimmar

|

Amit nagyon várnak, abból előbb-utóbb szivárognak információk - ez a helyzet a WoW: Cataclysmmel is.

Hirdetés

Nincs információm arról, mennyire hivatalosak az alább látható videók, de egy tény - igen érdekesek.

A World of Warcraft: Cataclysm egyik hozadéka ugyanis, hogy ha már "újratervezték" a két klasszikus kontinenst (ahol addig azért nem lehetett repülő hátasokat használni, mert bizonyos területek egyszerűen nem voltak elkészítve), akkor a két "fővárost" is áttervezték, teljesen 3D-sítették, hiszen a klasszikus WoW-ban egyiket sem lehet körberepülni, nem lehet felülről megnézni az épületeket - akik pedig mindenféle segédprogramokat használtak, azok tudták, hogy sem Stormwind, sem Orgrimmar nem volt teljes - bizonyos grafikai elemek csak dísznek voltak ott, egyes épületeknek nem volt megtervezve mind a 4 oldala, hiszen nem is látszott a valóságban, bizonyos textúrák csak a levegőben függtek stb...

Most mindez gyökeresen megváltozik a World of Warcraft: Cataclysm után, hiszen minden berepülhető lesz, így a fővárosokat is totálisan fel kellett építeni. S ravasz/huncut/leleményes alfa teszterek készítettek is kis repülős túrát mindkét városból - lássuk milyen az "új" Stormwind és az "új" Orgrimmar körberepülve:

Stormwind:

Orgrimmar:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)