Hirdetés

Majd két év után indul végre The Division 2 új szezonja

|

A The Division 2 rajongók már-már kezdték elveszíteni a reményt, de a fejlesztők most biztosítottak mindenkit, hogy a játékuk bizony még mindig nem halott.

Hirdetés

Egy elég súlyos mosolyszünet után tért vissza a The Division 2 fejlesztőcsapata, és jelentette be az új tartalmi szezon indulásának dátumát. A játékosok már tűkön ültek, de a héten végre kifizetődik a türelmük. Május 12-én jön az új gonosz, azt pedig új események követik.

A Season 9 - Hidden Alliance rosszarca Captain Lewis lesz, aki amellett, hogy önmagában is veszélyes fazon, még hoz magával négy mini-bosst is.

Hirdetés

A szezonális frissítés hoz magával egy új játékmódot, a Countdownt is, ahol két négy fős csapatnak kell együttműködnie egy erőmű stabilizálásához. A játékosoknak 15 percük lesz, és mindvégig hibátlanul kell majd összedolgozniuk, különben az erőmű végleg lezár majd.

Az új szezon indulásának örömére egyébként egy ingyenes hétvégét is tart majd a Ubisoft, és Twitch dropokat is hozzávág majd a The Division 2 nézőkhöz. Érdemes lesz figyelni a játék tartalmait az extrák és események kedvéért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)