Hirdetés

Majdnem a duplájára hízik a Baldur's Gate 3 a következő frissítéssel

|

Ha a Patch 8-at is le akarod húzni majd a Baldur's Gate III-hoz, akkor az eddiginél legalább 40 GB-tal többet kell majd rászánnod a tárkapacitásból.

Hirdetés

A Baldur's Gate III-at hamarosan újabb méretes frissítéssel bővíti a Larian. Akárcsak az ezt megelőzőek, a Patch 8 is egy lépéssel visz közelebb bennünket a megjelenéshez, ami úgy tűnik, hogy jövőre végre tényleg bekövetkezik majd. A Larian közleménye szerint az új csomag 40 GB-ot nyom majd, vagyis bőven több szabad helyre lesz szükségünk. A játék mérete  telepítést követően már 104 GB-nál fog megállni, és ez már az a tartomány, amelyikben az elmúlt évek Call of Duty epizódjai mozognak. Az viszont még nem világos, hogy milyen tartalmakat hoz majd frissítés, mivel a fejlesztők nem kötötték az orrunkra.

Hirdetés

Nem zárhatjuk ki, hogy akár egy új kaszt is bemutatkozzon (elvégre még mindig hiányoljuk a bárdot és a paladint is), de arra se mondanánk nemet, ha a cselekmény szálát tudnánk továbbszőni belátható időn belül, és nem kellene ezzel is a végleges verzióig várnunk, mint például a románcok megkoronázásával.

A Patch 8 érkezése előtt a Larian figyelmeztetett mindenkit, hogy a Patch 7-es mentések nem fognak működni az új verzióban, és a korábban feltelepített modoktól is érdemes lesz mielőbb megszabadulni, hogy azok ne okozzanak majd extra fejfájást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)