Hirdetés

Majdnem annyi játékon dolgoznak most a Life is Strange fejlesztői, mint ahányat eddig befejeztek

|

Pár év alatt nagyot nőtt a Dontnod Entertainment, így megengedheti magának, hogy számos projektet futtasson párhuzamosan.

Hirdetés

Nemrég nyitotta meg második irodáját Montréalban a pár éve növekedési pályára állt Dontnod, amely 2016-ban még 120 főt foglalkoztatott, 2020 elején pedig már 250-et, és épp az utolsó simításokat végzi a Twin Mirror kalandjátékon, amelyből 30 percet ti is megnézhettek.

Idei dicsőséglistájára tartozik még az Xbox Game Studios számára készített Tell Me Why is, korábban pedig olyan címeket köszönhettünk a párizsi központú stúdiónak, mint a nagy áttörést meghozó Life is Strange, annak vegyesebb fogadtatásban részesített folytatása, az ingyenes The Awesome Adventures of Captain Spirit, az érdekes harcrendszerű Remember Me, és a hangulatos Vampyr szerepjáték.

Hirdetés

A szaksajtót a napokban körbeturnézó ügyvezető, Oscar Guilbert elárulta, hogy nem kevesebb, mint hat játék áll fejlesztés alatt jelen pillanatban (a Twin Mirroron felül), de sajnos szűkmarkúan bánt a részletekkel. Annyi bizonyos csupán, hogy a montréali csapat új IP-n dolgozik, ami pedig a párizsi projekteket illeti, szinte biztos, hogy ott van valahol közöttük a Vampyr folytatása, hiszen annak kiadója, a Focus Home Interactive roppant elégedett volt a vérbő RPG fogadtatásával. Természetesen az sem zárható ki, hogy az egyik még bejelentésre váró fejlesztés nem más, mint a Life is Strange 3.

Arra pedig, hogy az általa vezetett cég ne juthasson a Telltale sorsára, Guilbert szerint a mechanikák, valamint a játékok kinézetének és az általuk keltett érzetnek a folytonos megújítása a garancia, mert nem elég csupán a narratívát másikkal felcserélni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)