Hirdetés

Majdnem két év után kaptunk választ a Red Dead Redemption 2 egyik rejtélyére

|

A Rockstar csapatára jellemző, hogy olyan rejtett tartalmakkal pakolják meg a játékaikat, melyeket csak évekkel a megjelenés után, elég nehezen találnak meg a rajongók.

Hirdetés

Nem véletlenül dolgozik 5-6 évet a Rockstar Games egy játékon; a legtöbb alkotásukra jellemző, hogy elképesztően sok olyan eseményt, küldetést vagy helyszínt tartalmaz, melyekre csak komoly keresgélések árán bukkanhatunk rá. A Bolger Glade rejtélye például a megjelenés óta foglalkoztatta a játékosokat, és csak mostanra sikerült megtalálni a titkok nyitját, amit lentebb videón is megnézhettek.

Hirdetés

A helyszín környékén a játékosok már évek óta hallanak furcsa kiáltásokat és csatazajt, melyből arra következtettek, hogy a polgárháború egyik ütközetének szellemei kísértenek a templomrom környékén. Valakit annyira foglalkoztatott a rejtély, hogy szétnézett a játék fájljai között, és egy kis adatbányászás után megtalálta azokat a hangfájlokat, melyek a Bolger Glade-i csatából származhatnak:

Persze az, hogy a fájlok között ott vannak ezek az anyagok, nem jelenti azt, hogy a játékban is megtalálhatóak. Viszont ez egy lökést adott más felhasználóknak, hogy vizsgálják meg tüzetesebben a helyszínt, ők pedig felfedezték, hogy mikor jön elő a szellemjárás.

A MonsterTheKing55 nevű Reddit felhasználó kikísérletezte, hogy ha a Bolger Galde mellett lévő romos templom egyik ablakában áll amikor egy viharos éjszakán éjfélt üt az óra, akkor megjelennek a fent is hallható háborús hangok,  és fültanúi lehetünk, ahogy Quincy Harris tábornok a halálba vezeti a rábízott katonákat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)