Hirdetés

Majdnem négy év kellett, hogy meglegyen a Nier: Automata utolsó lehetséges befejezése

|

Sokáig tartott, de valakinek sikerült megtalálni a játék utolsó elrejtett kódját.

Hirdetés

Egy hobbi hacker, Lance McDonald (egész pontosan az a Lance McDonald, akinek sikerült széthackelnie a P.T.-t is) sikeresen felderítette a 2017. februárjában megjelent Nier: Automata utolsó titkát. Elmondása szerint több száz órányi visszafejtés kellett ahhoz, hogy megtaláljon egy csalást előhívó kódot, ami a játék első bossharca után rögtön a Nier: Automata utolsó befejezéséhez repíti a játékost. Lance a Twitteren jelentette be a nagy sikert, a játék hivatalos profilja pedig elismerően gratulált neki.

Hirdetés

Mielőtt félreértés lenne, itt nem egy glitchről van szó, és nem történt semmilyen trükközés. Ez a rejtett kód bele volt építve a játékba, csak mélyre kellett ásni a megtalálásához. Még maga a Nier atyja, Yoko Taro is megosztotta a felfedezést.

A Nier: Automata a 2017-es év egyik legkellemesebb meglepetése volt egy olyan rendezőtől, aki híresen őrült ötleteivel rendszeresen felrázta a játékrajongók mindennapjait. Akik még több Nier-élményre vágynak, azok hamarosan nekiülhetnek majd a Nier Replicant ver.1.22474487139-nek, ami április 23-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)