Hirdetés

Majdnem törölték a Grand Theft Auto-t

|

Egy szerencsés véletlennek köszönheti, hogy mégis megjelenhetett minden idők egyik legnépszerűbb szériájának első része.

Hirdetés

Nehéz elhinni, hogy gyakorlatilag egy bug mentette meg a Grand Theft Auto sorozat első részét a projekt elkaszálásától.

"A kiadó, a BMG Interactive törölni akarta, mert úgy tűnt, hogy a játék nem halad sehova" - árulta el Gary Penn, az eredeti Grand Theft Auto egyik fejlesztője. Két fő probléma volt a játékkal: az egyik, hogy folyton összeomlott, lefagyott, gyakorlatilag játszhatatlan volt, a másik pedig az irányítás, ami egy olyan játék esetében, ahol a játékidő nagy részét a vezetés veszi el, döntő szempont lehet. 

A játékot az mentette meg a haláltól, hogy egyszer egy bugnak köszönhetően a rendőrök megőrültek, agresszívvá váltak, nem voltak képesek az úton maradni, és ez megtetszett a fejlesztőknek, hiszen ez olyan hatást keltett bennük, hogy "Úristen, a rendőrök megőrültek, le akarnak lökni az útról". Így több, mint 10 év távlatából fura ezt hallani, de örülünk neki, hogy léteznek még jóindulatú bugok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)