Hirdetés

Majesty 2 - Konzolos verzió kipipálva

|

A Majesty 2 - The Fantasy Kingdom Sim fantáziavilága jövőre asztali rendszerek mellett megjelenik Xbox 360-ra is.

Hirdetés

Az áprilisban bejelentett Majesty 2 - The Fantasy Kingdom Sim fejlesztésével minden bizonnyal kitűnően haladnak az Ino-Co szakemberei, talán erről árulkodik legutóbbi bejelentésük, melyben a Paradox Interactive vezérigazgatója kijelentette, hogy keményen fantasy környezetbe helyezett valósidejű stratégiai játékuk jövőre asztali rendszereken kívül tiszteletét teszi konzolokon is. Habár Fredrik Wester konzolokról beszélt, mégis egyetlen platform került kedvezményezett helyzetbe. Választásuk a Microsoft rendszerére esett, így multiplatform megjelenéssé duzzadt a Majesty második epizódja, melyet valamikor 2009 első negyedévében ismerhetjük meg közelebbről. Wester bővebb információkkal, illetve részletekkel nem szolgált, azonban megejtette, hogy játékukat szívesen látnák viszont marokkonzolokon. A Paradox Interactive állítása szerint fantasztikus munkát végeztek az irányítással, mely tökéletesen megállja helyét a konzolo(ko)n.

majesty2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)