Hirdetés

Majesty 2 - Megjelent a demó

|

Elérhető, letölthető, kipróbálható a Majesty 2 próbaverziója.

Hirdetés

Még tegnap felbukkant a világháló rejtett zúgaiban a Majesty 2 - Tha Fantasy Kingdom Sim játszható demója.



A Paradox Interactive eredetileg ma reggelre időzítette volna a megjelenést, ám egy twitteres bejegyzés szerint valahogy csak kikerült a próbaverzió, mégpedig a bejelentett időpont előtt. Senkit sem lepne meg, ha utóbb kiderülne, pont a kiadó áll a kiszivárogtatás hátterében, de az igazat megvallva ez számít a legkevésbé.



Sokkal fontosabb az, hogy kb. 650 MB adathalmazt lecibálva képet alkothatunk az 1C egyik belső stúdiójában készülő folytatásról, ami immáron 3D-ben pompázva tárja elénk a hősök és kalandorok mindennapjait. Mindenképpen érdemes kipróbálniuk a Majesty 2 - The Fantasy Kingdom Sim demóját azoknak, akik már unják az egy kaptafára készülő fantasy RTS-eket. Jelen írás tárgya ugyanis azzal emelkedik ki a tengerből, hogy elődjéhez hasonlóan nem a játékosra bízza a különféle kasztokból (harcosok, íjászok, tolvajok, mágusok, paladinok, ilyen-olyan istenségek papjai, törpé, tündék, barbárok, stb.) verbuválódott hősök irányítását.



Letöltés linkek: worthplaying, megaupload, atomicgamer

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)