Hirdetés

Majesty 2: Monster Kingdom megjelenés trailer

|

Épp tegnap történt, hogy megjelent az új Majesty 2 kiegészítő.

Hirdetés

Amint sejteni lehetett, a Monster Kingdom szörnyekről és királyságokról szól.

A király azt hitte, hogy Ardania most már csak az övé - tanácsadói megerősítették ignoranciáját, így készen áll robbanásra a konfliktus. A főpapok ugyanis elcsórták Ardania koronáját, amivel megidézték a királyok szellemét, hogy uralkodjon Ardania felett. A király (azaz mi) akik már megsemmisítettük a gonosz barlogot, most levesztettük trónunkat - új szövetségeseket kell találnunk ebben a keserű momentumban...

A játékba egy új, Exiles of fate nevű kampány került, amelyben 10 misszió található. Újfajta szörnyek játszhatóak a multiban, illetve a Monster Kingdomban teljes új épület, hős és polgár szetek kerültek bele.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)