Hirdetés

Ha játékról van szó, nincs ellenségeskedés

|

A San Diego Comic-Con alatt a Microsoft és a Sony két illetékese példát mutatott az egész játékostársadalomnak.

Hirdetés

Videojátékokkal foglalkozó oldalakat és főleg azok komment szekcióit böngészve nehéz olyan napot kifogni, hogy ne fussunk bele a különböző platformok elhivatott rajongói közötti ádáz szájkaratéba. Major Nelson és Adam Boyes most megmutatta nekünk, hogy másképp is lehet ezt csinálni.

 

A San Diego Comic-Con remek hely, ahol nem csak a játék- és filmvilág legújabb csodáit leplezik le, de a játékipar szereplői is találkozhatnak és egy pacsi után kipróbálhatják egymás fejlesztéseit. A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida még az E3-on vette fel a Microsoft HoloLens-t, San Diegóban pedig Larry "Major Nelson" Hryb húzott a fejére egy Project Morpheust. Major Nelson képet is posztolt erről vidám pillanatról a Twitteren.

Itt nem állt meg a móka, egy szemfüles Reddit felhasználó ugyanis később lefotózta őt, ahogy a Sony fejes Adam Boyes társaságában belefeledkezett egy jó kis Disney Infinity kart-versenybe. 

Hryb később kommentálta is az esetet. Elmondta, hogy a játékipart mi magunk is alakítjuk, éppen ezért fontos, hogy ne haraggal és gyűlölködéssel töltsük meg azt. Inkább érezzük jól magunkat és játszunk együtt, függetlenül attól, melyik gyártó masinája is a szívünk csücske.

A gondolatot mi is csak támogatni tudjuk, a konzolok közti, vagy konzolosok és PC-sek közti viták mindig értelmetlenek és fölöslegesek. A lényeg, hogy játsszunk – nem az számít, ki milyen platformon játszik, senki nem jobb vagy rosszabb attól, hogy mit választott. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)