Hirdetés

Májusban érkezik a Prince of Persia: The Forgotten Sands

|

Május 14-én végre megérkezhet a legendás Prince of Persia legújabb része, a The Forgotten Sands, melyben a herceg új képességekkel lett gazdagabb.

Hirdetés

Az Ubisoft végre bejelentette, hogy a Prince of Persia: The Forgotten Sands két nappal a tengerentúli kiadás után, május 14-én landolhat az európai boltok polcain.

Egyelőre a PS3, Xbox 360 és a Wii változatok jönnek, de szerencsére a PSP, a DS, és a PC-s (igen, köszönjük!) verziókra se kell sokkal többet várni. A fejlesztő ígérete szerint egyébként a Wii-re szánt változat maximálisan kiaknázza majd a konzolban rejlő lehetőségeket.

Hercegünk a sorozat legújabb epizódjában bátyja királyságába, a titokzatos Azadba utazik, ahol lángokban áll a királyi palota, a királyság megmentéséért pedig az "Idő Homokja" erejét is latba kell vetnie. Perzsia hercege ügyesebb harcos és akrobata, mint valaha, és csodálatos képességei is tovább gyarapodtak, így már nem csak az időt, de a saját környezetét is képes befolyásolni.

Kedvcsinálónak néhány igen kellemes játékmenet fotót csomagoltunk a galériába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)