Hirdetés

Májusban megmenekülhet a Battlefield 2042

|

Ha igazak a hírek, rövidesen jelentős emelkedésnek indulhat a játékosok száma.

Hirdetés

Noha már a béta során megmutatkoztak az intő jelek, azokat mind a DICE, mind pedig az Electronic Arts figyelmen kívül hagyta, ezért a Battlefield 2042 kezdetben még ígéretes méretűnek látszó játékosbázisa riasztóan gyors ütemben indult fogyásnak. A helyzet azóta sem javult különösebben, hiszen nemcsak a hibák kijavítása vett igénybe az optimálisnál több időt, hanem a hiányzó funkciók pótlása is. És akkor még nem kerültek szóba az új tartalmak.

Magyarán óriási bajban van a patinás széria legújabb tagja, nem véletlenül pusmognak arról, hogy ingyenesen játszhatóvá tenné a kiadó. Előtte azonban még megpróbálhat valamit, hogy feljebb tornázza a játékosszámot, és ehhez közvetett módon a Microsoft nyújthat segítséget.

Hirdetés

Több forrás is azt állítja, hogy az Xbox Game Pass májusi újdonságai között nemcsak minden idők egyik legjobb háborús játékát találjuk majd meg, hanem a FIFA 22-t és a Battlefield 2042-t is. Utóbbiak értelemszerűen a Microsoft előfizetésének Ultimate csomagjába integrált az EA Playen keresztül lesznek elérhetőek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hírt a német Xbox Dinasty szállította, azt állítva, hogy az előfizetők máris hozzáláthatnak a letöltéshez, ám ezt később frissítette az ismert szivárogtató, Idle Sloth tweetje után, aki úgy tudja, hogy a FIFA 22-re vonatkozó dátum május 5-e. Sanszos, hogy ugyanezen a napon lephetik el az előfizetők a Battlefield 2042 csatatereit is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)