Hirdetés

Májusban végre tényleg beindul a játékipar

|

A lista most sem hosszú, de nem a hossz a lényeg, hanem a tartalom: jön a Resident Evil Village, a Mass Effect remasterek, és a Biomutant is!

Hirdetés

Továbbra is látszik, mennyire megnehezítette a fejlesztők munkáját a járvány - bár a 2020-ra tervezett játékok többnyire rendben megjelentek (vagy nem az otthoni munkavégzés okozta nehézségek miatt csúsztak), 2021-ben már sok mindent el kellett halasztani. Mindenesetre sokan így is be tudták fejezni a munkát, a végeredménnyel pedig többnyire elégedettek lehetünk, hiszen az év eddigi legjobban várt játékai, a Returnal, a Hitman III, az It Takes Two és a Monster Hunter Rise kiemelkedőek lettek. Hasonlót várunk május újdonságaitól is: jön a Resident Evil Village, a Hood: Outlaws & Legends, a Mass Effect: Legendary Edition, a Days Gone PC-s változata és A Biomutant is, amik miatt mind izgatottak vagyunk. Nézzétek végig a listát, aztán írjátok meg, ti mit vártok! 

Hirdetés

2021. májusi videojáték megjelenések - 1-2. hét

Skate City - május 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Korábban az Apple Arcade kínálatában debütált a Skate City, egy oldalnézetes deszkás játék, amiben Oslo, Barcelona és Los Angeles utcáin trükközhetünk, több mint 100 kihívást teljesítve. Nem a legmélyebb, pár órára szórakoztató. 

Resident Evil Village - május 7. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Capcom lényegében egy új irányt indított a 2017-ben megjelent Resident Evil VII-tel, mely Ethan Winters nem hétköznapi kalandját meséli el nekünk. Ebből a második érkezik most. A Resident Evil Village-ben egy meg nem nevezett kelet-európai országba utazunk, ahol vámpírok és vérfarkasok tanyáznak, Ethan pedig kénytelen megküzdeni velük, hogy megmentse lányát, Rose-t. Lehet, hogy nem ez lesz minden idők legresisebb játéka, de így is izgatottan várjuk.

Hood: Outlaws & Legends - május 10. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Sumo Digital egy, a Robin Hood-legenda világában játszódó kalandra hív minket, négyfős csapatokban küzdhetünk meg más játékosokkal és a gép által irányított ellenfelekkel. Az egyes karakterek másban jók: van, akinek a lopakodás az erőssége, mások a nyers erő használatának mesterei, így fontos, hogy csapatunkat megfelelően állítsuk össze. A meccsek végén loot vár a legügyesebbekre, de a gazdagoktól lopni nem lesz egyszerű feladat...

Mass Effect: Legendary Edition - május 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A BioWare, mielőtt megmutatná, hogy a Mass Effect: Andromeda és az Anthem ellenére tud még jó játékokat készíteni, nosztalgiázni hív minket a Mass Effect: Legendary Editionnel. A csomag az első három játék felújított változatát tartalmazza, ezek mindegyike javul látványban, technológiai oldalon és játékmenet tekintetében - az első rész egy kicsit látványosabban, mint a többi. Természetesen (majdnem) minden DLC-t megkapunk, és a visszafelé kompatibilitás miatt játszhatunk az újabb konzolokon is.

A lista a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)