Hirdetés

Májusban végre tényleg beindul a játékipar

|

A lista most sem hosszú, de nem a hossz a lényeg, hanem a tartalom: jön a Resident Evil Village, a Mass Effect remasterek, és a Biomutant is!

Hirdetés

2021. májusi videojáték megjelenések - 3. hét

Subnautica: Below Zero - május 15. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch

A Subnautica folytatásában fagyos tájakon kell küzdenünk az életben maradásért. A 4546B bolygót szabadon felfedezhetjük, de vigyáznunk kell a ránk leselkedő veszélyekre, teljesítenünk a feladatokat, gyűjtögetnünk a nyersanyagokat, hogy bázisokat és járműveket építhessünk. Ezúttal a felszínen is járkálhatunk.

Days Gone - május 18. - PC

Bár a külföldi kritikusok nem lelkesedtek érte igazán, mi nagyon szerettük a Bend Studio 2019-es PlayStation-exkluzívját, a Days Gone-t. Most a PC-sek is megtudhatják, miért lelkesedtünk annyira. A játékban egy motorost, Deacont alakítjuk egy fertőzöttekkel teli világban, aki az Egyesült Államok északnyugati részén próbál boldogulni, életben maradni, és megtalálni feleségét, akit a káosz kezdete óta nem látott. Kiváló hangulat és remek történet vár mindenkire, amihez remélhetőleg kevesebb technikai probléma társul, mint a Horizon Zero Dawn PC-s változatának esetében.

Jay and Silent Bob: Mall Brawl - május 20. - PlayStation 4, Xbox One

PC és Switch után újabb platformokra jelenik meg a Jay és Néma Bob-játék, egy brawler, amiben egyedül vagy egy pajtásunkkal együtt tehetünk rendet. Retró hangulat, számos utalás, és még bossok is várnak minket.

Rust - május 21. - PlayStation 4, Xbox One

2013-ban bukkant fel először a Rust, aztán öt évet töltött korai hozzáférésben, de az utóbbi hónapokban újra megnőtt a népszerűsége. Ezt kihasználhatja a Facepunch Studios a konzolos változatokkal is, így a PS4-es és Xbox One-os játékosok, valamint az újabb konzolok tulajdonosai is megpróbálhatnak életben maradni a vadonban.

Miitopia - május 21. - Switch

A Nintendo lassan tényleg mindent előszed az előző generációkból: a következő a Nintendo 3DS-es Miitopia remastere lesz. Ebben Mii avatarokként élhetünk és harcolhatunk, közben pedig figyelnünk kell arra, hogy harcon kívül is ápolgassuk a kapcsolatokat. 

Knockout City - május 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Rocket Arena után egy újabb bukásra ítélt multis játék kiadásában segít az Electronic Arts. A Knockout City egy felturbózott kidobós, csapatokba szerveződve kell megsemmisítenünk az ellenfeleket. Legalább az EA Play és az Xbox Game Pass előfizetői ingyen játszhatnak vele, úgy megérhet egy próbát.

A lista a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)