Hirdetés

Májusi MMO eső TERA-t ér!

|

Koreában már egy ideje jelentős sikerrel fut a TERA, de az európai dátummal csak a nyár elején kell számolnunk.

Hirdetés

Tavaly augusztusban még arról adtunk számot, hogy 2012 elején kerül kiadásra az En Masse Entertainment készítette True Action Combatra (real-time harci rendszerre) kihegyezett MMORPG, a TERA

A Koreában bevált és letisztult játék a Runes of Magic-et jegyző Frogster közbenjárásával mutatkozik be az öreg kontinensen és kezdi meg hódító körútját az online szerepjátékok imádóinak körében. A játékmenet során nyolc kasztból választhatjuk ki ízlésünkhöz és stílusunkhoz legközelebb állót, amely lehet a védelmi célokra szánt Lancer, a kétkardos Warrior, a puszta erőtől duzzadó Slayer, a dühtől tajtékzó Berserker, de választhatjuk a tipikus varázslónak tervezett Sorcerer-t, az íjásznak számító Archer-t, a gyógyító szövetségesként számon tartott Priest-tet, vagy éppen a természet erőivel operáló Mystic-et.

A TERA Online friss európai debütálására napra pontosan 2012. május elsején kell számítanunk PC-s standard és gyűjtői kiadásban egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)