Hirdetés

Májusi Online Aréna

|

A hónap elején megrendezett E3 keresztülhúzta az Online Aréna házigazdáinak számításait, így a májusra betervezett epizód néminemű késéssel került rögzítésre. De megérkezett!

Hirdetés

A visszadátumozott májusi Online Aréna nagyjából félórányi műsoridővel és válogatott témákkal szórakoztatja hallgatóságát. A legfrissebb adásból megtudhatjuk, hogy a hajkoronájától megszabadított ender melyik hazai előadóművészre hasonlít leginkább.

Betekintést nyerhetünk egy Plants vs. Zombies elvonási tünetektÅ‘l szenvedÅ‘ játékújságíró hétköznapjaiba, valamint felvetÅ‘dött az elkerülhetetlen warez témakör is a napokban debütált Sims 3 kapcsán. Habár a májusi Online Aréna tartalomjegyzékébÅ‘l hiányoznak az E3 kiállításon bemutatott újdonságok (kivétel a Star Wars: The Old Republic render trailer), a következÅ‘ felvonásban Gyu, mazur és ender biztosan véleményezi a játékos világot izgalomban tartó bejelentéseket, címeket. Továbbra is várjuk kérdéseiteket, témajavaslataitokat, pozitív vagy negatív (…) véleményeiteket az Online Arénával és a GameStar kollektívájával kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)