Hirdetés

MaKey MaKey - irányítsd a játékot, amivel csak akarod

|

Mostanában rengeteg a Kickstarteres project, de igazán zseniális még így is kevés van köztük. A MaKey MaKey viszont tényleg az.

Hirdetés

Nagyon jók a modern egerek, billentyűzetek, joystickok, joypadok és egyebek, azonban biztosan bennetek is felmerült már, hogy "milyen jó lenne ezt a játékot úgy irányítani, hogy..."

Eddig mindez lehetetlen volt, azonban most két MIT-n végzett zseni kitalálta a tutit - a MaKey MaKey ugyanis gyakorlatilag a "bármilyen" érzékelő felület és a számítógép közé készít egy csatlakozási lehetőséget. Banánokon akarsz zongorázni? Megoldható. El akarod indítani a videófelvételt, amikor a macskád eszik? Sima ügy. Joypad helyett egy papírra felrajzolt sémával akarod irányítani Pac-Man-t? No gond. 

Szó szerint a lehetőségek végtelenek és csak és kizárólag a felhasználó fantáziájára van bízva, mire használja a MaKey MaKey-t. A project eredetileg 25000 dollárért indult, de már túl van a 300000-en, szóval lesz ilyen cucc. Szerintem zsenialitás. És szerintetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)