Hirdetés

Man of Medan - multi is lesz az Until Dawn készítőinek horrorjában

|

Nem csak egyedül, társaságban is retteghetünk majd a The Dark Pictures Anthology nyitányán.

Hirdetés

Nemrég a The Dak Pictures Anthology első játékának egyik karakterét ismerhettük meg bővebben is egy videón keresztül, akkor a Man of Medan történetében kulcsfontosságú szerepet játszó Conrad mutatkozott be Shawn Ashmore megformálásában, most pedig kiderült, hogy nem feltétlenül kell egyedül végigizgulnunk, hogy mi történik a szereplőkkel. 

Hirdetés

A Supermassive Games információi szerint két többjátékos mód is helyet kap a Man of Medanban: az egyik a Shared Story mód, amellyel online játszhatunk egy pajtással és a nehezen meghozott döntések kihatással lesznek mindkét felhasználóra, tehát ha a két karakter elszakad egymástól, akkor nem biztos, hogy valaha is viszontlátjuk majd a másikat. A második pedig a Movie Night mód, amellyel összesen öt játékos vehet részt egy helyi kooperatív mókában. Utóbbi esetében a történet elindítása előtt ki kell választania a résztvevőknek, hogy mely szereplőkkel szeretnének lenni, megadni a nevüket, majd átadni az irányítást mindig éppen annak, akinek a karaktere kerül fókuszba a sztoriban. 

A The Dark Pictures Anthology rendezője és executive producere, Pete Samuels azt is megerősítette, hogy ezekre a multiplayer módok a teljes antológiában helyet kapnak. A Man of Medan augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)